Të gjitha sistemet funksionale

Public status pages

100 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 2023100% koha e funksionimit
Kor 2023100% koha e funksionimit

Private status pages

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

Dashboard

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

API

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

Monitoring Integrations

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

Maintenance Automation

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

Notifications

99.98 % koha e funksionimit
Maj 2023100% koha e funksionimit
Qer 202399.97% koha e funksionimit
Kor 202399.98% koha e funksionimit

Vëreni historikun

Kor 2023

Qer 2023

Vështirësi në përditësimin e faqeve të statusit
 • Zgjidhur

  Problemi u zgjidh pas rreth 40 minutash.

  Ajo u shkaktua nga një ndërprerje AWS në us-east-1 që nga ana tjetër shkaktoi një [ndërprerje të funksionit pa server Vercel](https://www. vercel-status.com/incidents/cqkdqrzqkspm).

  Ne përdorim funksionet e Vercel për të përditësuar faqet tuaja të statusit. Kështu që ne vazhduam dhe ndryshuam funksionet tona pa server të Vercel në një rajon më të qëndrueshëm për të shmangur probleme të tilla në të ardhmen.
  Ne gjithashtu do të sigurohemi që të monitorojmë më nga afër çështje si këto, në mënyrë që të jemi në gjendje ta bëjmë më të shpejtë ndërrimin e rajoneve.

 • Monitorim

  Ndërprerjet që prekin dy nga ofruesit tanë AWS dhe Vercel shkaktuan vështirësi në përditësimin faqet e statusit

Maj 2023 te Kor 2023